Prigo
Mesaj Sayısı : 1209 Kayıt tarihi : 22/07/09 Yaş : 104 Nerden : Ordan
| Konu: sevgiliye mektup (gizli yazılmış isyan) Cuma Tem. 24, 2009 1:34 pm | |
| sevgilim; ben hep anladığını sanardım meğer hep yanılmışım sen beni ve sevgimi hiç anlamışsın. nem seni sevdiğimi sanarken sen hep benden uzak kalmışsın. bu aşkı ben tek başımamı kurdum. bu bedende iki yüreği tek başımamı yaşattım seni çok severken bu acıları çekmek neden. ben sana ne yaptım. neden hep uzaklaşıyorsun benden hani cok severdin hani bu aşk ölümsüzdü. hani kokum olmadan uyuyamazdın. hani gözlerime bakmadan yatamazdın hani bir öpücük almadan gidemezdin. nerdesin şimdi hangi sessiz sevdaalrın hangı hain ihanetlerin peşindesin beni bu masum yüreğimi yaralamaktan neden zevk aldın neden benimle oyuncak gibi oynadın ne yaptı bu zavallı yürek sana sen bu dünyada belkı yasamayı hak ettım ama sevılmeyı asla dilerim seversin sevirsin sevilmessin dilerım beni vurdugun gibi vurulur acı cekersin ve dilerım gülen o guzel gözlerın gulmeyı unutur yıpkı benım unuttugum gıbı şimdi senden sevgınden herşeyınd enefret edıyorum seni asla affetmıycem seni affedersem onurum bende kalmaz seni affedersem gecen mazı benı affetmez git... git.... git..... | |
|